Cocktails

COCKTAILS

MOJITO
Ben je toe aan een verfrissend drankje? De mojito is een van de beroemdste en lekkerste cocktails ter wereld. Deze van oorsprong cubaanse dorstlesser wordt gemaakt met rum, limoen, munt en ijsklontjes.

7,75

STRAWBERRY DAIQUIRI
Een explosie van aardbei! De zomer en het lekkere weer komen je tegemoet met deze cocktail gemaakt van aardbei, limoen en rum.

7,75

PORNSTAR MARTINI
De Pornstar Martini is de Pornstar onder de cocktails. Het is een sexy martini cocktail met passievrucht en vanille wodka. De smaak is zacht als zijde. Elegant en vol passie.

8,00

AMMARETTO SOUR
Een supergave smaakcombinatie van zoet, zuur en bitter. Je proeft de amandel van de Ammaretto en het zurige van de citrus. Een must-try voor liefhebbers van zoete smaakjes.

7,75

STRAWBERRY MOJITO
De verfrissende mojito maakt hier plaats voor de zoetere variant. Pink wodka, munt en limoen zorgen voor een friszoete smaak.

7,75

APEROL SPRITZ
Geniet van hét zonnige, italiaanse terrasdrankje met de bitterzoete smaak van sinaasappel en verschillende kruidenaroma’s. Ook perfect bij de borrel of als aperitief. Salute!

7,75

LIMONCELLO SPRITZ
Ken je het zusje van de aperol spritz al? We hebben onze huisgemaakte limoncello verwerkt in een feestelijk drankje met bubbels. Zeg maar hallo tegen de zomer met deze friszure cocktail!

9,75

“JANNE AAN DE MAAS”
Naar geheim recept, hints van amandel en sinaasappel. “Uit onwetendheid geschapen, zonder enige kennis van juiste zaken. Het bleek een schot in de roos en zullen we deze blijven maken.” Dhr b. Van der westen.

8,75

“ESPRESSO MARTINI”
De perfecte afterdinner cocktail met een kick. Een cocktail met vodka, koffie en koffielikeur. Uiteraard mag zijn crèmelaag niet ontbreken!

8,50

MOCKTAILS 0.0%

6,50 P/S

VIRGIN MOJITO
citrus | munt | suiker

STRAWBERRY MOCKIRI
aardbei | limoen

VIRGIN PORNSTAR
passievrucht | eiwit | vanille

GIN & TONIC’S

GORDONS GIN TONIC
Jeneverbes en citruszwam

7,50

PINK GIN TONIC
Framboos en rode bes

7,50

HENDRICK’S GIN TONIC
Komkommerextract en roos

9,00

BULLDOG’S GIN TONIC
Lavendel en citrus

8,00

GIN 0.0% TONIC
Citruszwam | jeneverbes

7,50

Reserveren?

Bel ons op 0416-391264 of mail ons via bijjanne@dekoppelpaarden.nl

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: bijjanne@dekoppelpaarden.nl

× Hoe kunnen we je helpen?