Cocktails

COCKTAILS

MOJITO
Ben je toe aan een verfrissend drankje? De mojito is een van de beroemdste en lekkerste cocktails ter wereld. Deze van oorsprong cubaanse dorstlesser wordt gemaakt met rum, limoen, munt en ijsklontjes.

8,50

STRAWBERRY DAIQUIRI
Een explosie van aardbei! De zomer en het lekkere weer komen je tegemoet met deze cocktail gemaakt van aardbei, limoen en rum.

8,50

PORNSTAR MARTINI
De Pornstar Martini is de Pornstar onder de cocktails. Het is een sexy martini cocktail met passievrucht en vanille wodka. De smaak is zacht als zijde. Elegant en vol passie.

9,00

STRAWBERRY MOJITO
De verfrissende mojito maakt hier plaats voor de zoetere variant. Pink wodka, munt en limoen zorgen voor een friszoete smaak.

8,50

APEROL SPRITZ
Geniet van hét zonnige, italiaanse terrasdrankje met de bitterzoete smaak van sinaasappel en verschillende kruidenaroma’s. Ook perfect bij de borrel of als aperitief. Salute!

9,50

LIMONCELLO SPRITZ
Ken je het zusje van de aperol spritz al? We hebben onze limoncello verwerkt in een feestelijk drankje met bubbels. Zeg maar hallo tegen de zomer met deze friszure cocktail!

9,75

“JANNE AAN DE MAAS”
Naar geheim recept, hints van amandel en sinaasappel. “Uit onwetendheid geschapen, zonder enige kennis van juiste zaken. Het bleek een schot in de roos en zullen we deze blijven maken.” Dhr b. Van der westen.

9,25

MOCKTAILS 0.0%

GIN TONIC 0.0
Wereldwijd bekend, maar dan zonder alcohol

7,75

STRAWBERRY MOCKIRI
Deze strawberry mockiri is het virgin broertje van de Daiquiri. Net zo lekker, fruitig en fris, maar dan zonder de alcohol.

6,75

VIRGIN PORNSTRAR
Een virgin eiwitcocktail. Hoe cool is dat?! Met passievrucht, vanille, en limoen.

6,75

VIRGIN MOJITO
Wel toe aan een verfrissend drankje maar geen trek in alcohol? Kies dan maar voor deze dorstlesser!

6,75

GIN & TONIC’S

GORDONS GIN TONIC
Jeneverbes en citruszwam

7,50

PINK GIN TONIC
Framboos en rode bes

8,00

HENDRICK’S GIN TONIC
Komkommerextract en roos

9,00

BULLDOG’S GIN TONIC
Lavendel en citrus

8,00

Reserveren?

Bel ons op 0416-391264 of mail ons via bijjanne@dekoppelpaarden.nl

×

Hallo!

Neem contact met ons op via WhatsApp door hieronder te klikken of stuur een mail met je vraag naar: bijjanne@dekoppelpaarden.nl

× Hoe kunnen we je helpen?